våre ansatte

Vi vet det er en klisjé, men vi sier det likevel: Vi ville aldri kommet dit vi er i dag uten våre ansatte. Faktisk er det litt rart å kalle dem våre ansatte, siden de også er naboer og venner. Det gjør oss til en gjeng med tette bånd som skaper et inkluderende arbeidsmiljø, der alle vet vi at vi bryr oss om hverandre, selv når arbeidsdagen er slutt.

 

FILOSOFIEN

Det er bare 70 av oss på denne øya, og vi kjenner hver eneste sjel. Vi er et sammensveiset samfunn, smidd sammen av isolasjon og naturkrefter. Det sier seg selv at vi vet ett og annet om verdien av samarbeid og vennskap og hvor viktig det er å gjøre ting skikkelig.

Derfor har vi valgt en filosofi som handler om stolthet, ikke moteord som synergi, innovasjon og investering. Vi vet nemlig at så lenge vi gjør oss selv og sambygdingene på øya stolte, så har vi et flott produkt. Og hvis vi har et flott produkt, blir det ettertraktet over hele verden. Og det gjør oss stolte.

Derfor styrer vi unna forretningssjargongen og holder oss til en god og enkel filosofi. Litt som den deilige smaken på laksen vår.

[Translate to Norway:] So we avoid corporate jargon,
and keep our philosophy simple and subtle. Just like the delicious taste of our salmon.