Her finner du oversikt over ledige stillinger hos oss.

LEDIG VIKARIAT SOM LEDER PÅ VÅR LOGISITKKAVDELING

Lederen for vårt logistikkteam har bestemt seg for å bytte ut fraktrater og leveringsbetingelser med bleieskift og nattevåk. Derfor trenger vi en person som kan tenke seg å fylle hennes sko i en periode.

Dette er sjansen for deg som har en drøm om å prøve ut livet i et unikt samfunn på Helgeland og samtidig være del av et selskap som opererer på internasjonalt nivå.

Elsker du logistikkfaget? Da tør vi påstå at vi kan tilby deg en spennende arbeidshverdag.

Kvarøy Fiskeoppdrett er lokalisert på Indre Kvarøy i Lurøy kommune, Nordland. Vi har 5 konsesjoner og i tillegg drifter vi Benchmark sin stamfisk-konsesjon. Til sammen produserer vi rundt 7500 tonn laks i året. Vi eier også vårt eget BAP-sertifiserte smoltanlegg, som ligger lokalisert på Mo Industripark i Rana kommune.

Vi har i flere tiår hatt et særegent fokus på miljøvennlige produksjonsmetoder. Dette har resultert i at vi trolig er verdens mest sertifiserte oppdretter. Derfor er vi foretrukket leverandør hos blant annet Whole Foods Market i USA. Vi har også lansert våre egne merkevarer; Kvarøy Arctic i USA og Kvarøy Laks i Norge.

Vi kjøper slakteritjenester lokalt, frakt regionalt og videreforedlingstjenester hos gode samarbeidspartnere i Nederland. Fra høsten 2023 vil noe av vår videreforedling skje i Norge på filetfabrikken 1814 Salmon. Vi har også et eget selskap i USA med 11 ansatte, som håndterer logistikk på amerikansk jord, samt salg og markedsføring.

Alt dette styres fra Indre Kvarøy, ei øy med ca. 90 innbyggere. Her er vi opptatt av å skape gode arbeidsplasser og blomstrende lokalsamfunn. Derfor er kanskje ikke Kvarøysamfunnet helt typisk likt andre små samfunn langs kysten. Her er det en ung befolkning, gode gründerforhold og positiv fremtidstro.

Vi tilbyr en trygg og artig arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø. Hos oss er alle verdifulle og viktige.

Som leder for vårt logistikkteam er ingen dager like.

Derfor bør du trives med høyt tempo, ha gode samarbeidsevner, være fleksibel og raus. Vi er vant med at logistikksjefen vår smiler og ler mye, så at du har godt humør og god humor vil være i din favør i søknadsprosessen.

Kvalifikasjoner som vi anser som nødvendige for å søke på stillingen:

 • Du har bachelor i logisitkk og SCM, eller annen relevant utdannelse eller erfaring
 • Du er god på å kommunisere, samarbeide og bygge relasjoner
 • Du er god i engelsk, både skriftlig og muntlig
 • At du er ryddig og systematisk er vel unødvendig å nevne, siden du elsker logistikk😉

Vi har en spennende verdikjede som krever tett oppfølging både internt, men også med eksterne samarbeidspartnere. I tillegg vil du jobbe tett med våre amerikanske kollegaer på logistikk-kontoret i USA. Du vil også ta del i jobben med å holde oversikt med slakting og videreforedling sammen med administrasjonen på Kvarøya.

Fem gode grunner til at du bør søke på jobben:

 1. Du får spennende og varierte oppgaver i en ganske kul verdikjede
 2. Du blir del av et trygt og trivelig arbeidsmiljø
 3. Du får reise litt rundt, ikke bare sitte på kontor
 4. Du får en arbeidsgiver som legger til rette for kurs og studier
 5. Du får bo på unike Helgelandskysten

God lønns- og pensjonsordning er det en selvfølge at du får. I tillegg får du helseforsikring, oppfølging av bedriftshelsetjeneste, gratis lunsj og gratis treningsabonnement. Vi kan hjelpe deg med å finne bolig.

Her er litt mer du trenger å vite:

PÅ Kvarøy har vi butikk, post, pub, kafé og restaurant. Her finner du også en flott lekeplass for ungene. Øya har også andre fritidsfasiliteter som pump track-bane, jaktsimulator, golfsimulator, grendehus og oppvekstsenter med en liten gymsal man kan låne.

Her bor vi tett på naturen, så øya er et eldorado for deg som liker for eksempel fiske, (is)bading, padling, dykking eller naturfotografering. Vi har også gode fastlandsforbindelser om du trenger en bytur i ny og ne.

Her er mulighet for en eventuell partner å ta med seg sin jobb. Vi har høyhastighets fiber og ledige kontorer til leie, med tilhørende kantinefasiliteter.

Øya har oppvekstsenter med barnehage og fådelt skole. Barnehagen er nybygget i 2017 og skolebygget og uteområdet har denne våren fått en betydelig oppgradering. Her får du høy voksentetthet per barn og et lekemiljø nært naturen.

Det er noe rimeligere å bo i nord. Lavere bokostnader som billigere strøm og husleie kan ha mye å si for noen. I tillegg er det ikke så mange «fristelser» på hvert gatehjørne heller som man ubevisst bruker penger på.

Øylivet kan være rolig og behagelig. For rolig, tenker kanskje noen. Men du vet ikke før du har prøvd; kanskje er det akkurat det du trenger? Balansen mellom en spennende jobb på den ene siden og mer tid til deg selv på den andre, kan være veldig deilig.

Tar du utfordringen?

Kvar├©y

Kvarøy Fiskeoppdrett holder til på Indre Kvarøy i Lurøy kommune på Helgeland. Vi produserer 7500 tonn atlantisk laks per år. Laksen selges under egen merkevare Kvarøy Arctic til miljø- og helsebevisste kunder i U.S.A.

Vi har også nylig lansert vår norske merkevare Kvarøy Laks til kvalitetsbevisste kunder i Norge.

Helt siden begynnelsen i 1976 har vi hatt fokus på å holde en ansvarlig drift med tanke på fisk, mennesker og miljø. Vi er ansett som kunnskapsrike, ærlige og innovative aktører i næringen, og får med det lov til å bidra til å være med å sette ansvarlig matproduksjon på dagsordenen.

Vi ønsker å bidra til positiv utvikling på heimplassen og i nærmiljøet.

Mennesker som jobber på fôrsentralen på Kvarøy

LYST TIL Å JOBBE SOM RØKTER?

Akkurat nå har vi ledig stilling, så søk i vei!

I Kvarøy Fiskeoppdrett vil du bli en viktig del av et selskap som ønsker å gjøre en forskjell i verden.

Her vil du:

 • Få spennende og varierte dager i både vind og stilla. Gode kollegaer setter gullkant på tilværelsen.
 • Få jobbe sammen med andre med god arbeidsmoral, og som har ansvarsfølelse for både fisk, miljø og hverandre.
 • Få meget konkurransedyktig lønn og pensjonsvilkår.
 • Få faglig påfyll og veiledning ut fra ditt behov.

Som røkter hos oss vil du i hovedsak få følgende oppgaver:

 • Delta i det daglige arbeidet med å fôre og stelle laksen
 • Observere laksens helse og trivsel i tett samarbeid med våre operatører på fôrsentralen
 • Journalføring og rapportering
 • Delta på blant annet på smoltutsett, levering og fôrmottak
 • Oppfølging og vedlikehold av anlegg, båter og produksjon
 • Ta aktivt del i kvalitetsarbeid, internkontroll og HMS-arbeid
 • Bidra aktivt til et hyggelig og trygt arbeidsmiljø

Du som søker har:

 • Gjerne fagbrev eller annen relevant kunnskap innen akvakultur
 • Tidligere erfaring fra lignende stilling er et pluss, men ikke et must
 • Du må mestre bruk av båt, heisekran og annet relevant utstyr
 • Like stor interesse for fiskevelferd og miljø som oss
 • Gode ferdigheter innen data, norsk og engelsk

Har du ikke fagbrev?

Søk allikevel! Har du potensiale og er rette personen for oss, er vi helt sikre på at du kan lære deg jobben. Vi legger gjerne til rette for at du kan ta fagbrev samtidig som du er i jobb.  Det aller viktigste er at du er interessert i å gjøre en god jobb og at du har en god tone med de du har rundt deg. Har du i tillegg god ordenssans og godt humør, er vi førnøyde.

Du lurer kanskje på hvem vi er?

Kvarøy Fiskeoppdrett er en familiebedrift som holder til på Indre Kvarøy i Lurøy kommune på Helgeland.

Helt siden begynnelsen i 1976 har vi produsert atlantisk laks av høyeste kvalitet. Bærekraftig drift med tanke på fisk, mennesker og miljø har alltid vært vår bærebjelke.

Vi har en spennende verdikjede som strekker seg helt fra egen smoltproduksjon, til ferdig produkt under vår egen merkevare «Kvarøy Arctic» som gå ut i det amerikanske «high end» -markedet.

Mer får du vite når du blir bedre kjent med oss

Hvordan er det å bo på Kvarøy?

Om du ikke er vant med små forhold kan det nok oppleves som en noe eksotisk tilværelse. Men vi er som andre samfunn, bare i mindre skala.

Her finner du alt du trenger og mer til. Vi har kafé, pub, butikk og oppvekstsenter med skole og barnehage – bare for å nevne noe. Her leker barna fritt og naboene er hjelpsomme og trivelige.

For å leve tett på hverandre i et mindre samfunn er samarbeid, deltakelse og samhold viktig. At du liker delta i og å bidra til fellesskapsaktiviteter, kan være en nøkkelfaktor for å trives på fritida.

Men jeg har en partner som også trenger jobb. Finnes det flere jobbmuligheter på Kvarøy?

Ja det gjør det faktisk! Bygdas oppvekstsenter trenger for tiden pedagogisk leder i 100 % stilling.

Øya har et rikt næringsliv og mye som skjer. Har dere is i magen kan det fort dukke opp noe. Det dukker stadig opp behov for vikar i butikk, post, kafédrift og renhold for deg som ikke ønsker fast stilling.

Har partneren din egen bedrift eller anledning til å ha eget kontorsted, har øya fasiliteter til dette. Det er også en trivelig kafé i 3 minutters gange fra kontorene hvor du kan leie kantinetjenester fra.

Men jeg har små barn. Finnes det ledig barnehageplass på Kvarøy?

Ja det gjør det! Ikke er det venteliste heller. Så har du med deg familien er det ikke noe problem. Det beste av alt: Det tar deg maks 10 minutter fra du går hjemmefra og til du er på jobb. Og i mellomtiden har du attpåtil fått levert ungen i barnehagen.

Vi har også grunnskole her. Av øyas 86 innbyggere er rundt 25 barn og unge mellom 0 og 16 år. En ganske ung befolkning med andre ord.

Men Kvarøy virker som et veldig lite sted. Er det noe som skjer der på fritiden?

Det stemmer at Kvarøy er et lite sted. Allikevel er det ganske mye som skjer her. Vi har stor lekeplass og sykkelbane for ungene, pub, spisested, hall med golfsimulator og shuffleboard, bare for å nevne noe. I tillegg har vi ildsjeler som finner på mye gøy og kos. Kanskje er du også en ildsjel som har noe gøy å tilføre øya?

Du må nok tidvis belage deg på rolige hverdager. Men er det ikke det mange av oss lengter etter? Tid til seg selv, eller kvalitetstid med familien om du har det.

Gode fastlandsforbindelser gjør det enkelt å ta seg en helgetur om livet skulle bli for stille her ute. Og er du en som elsker fiske og friluftsliv så ligger fritiden rett utenfor døra di!

Dette høres jo spennende ut. Er det noe annet jeg trenger å vite?

Det kan kanskje være greit å vite at du selvsagt får gode lønns- og pensjonsvilkår hos oss. I tillegg får du helseforsikring, treningsavtale og årlig helsesjekk gjennom bedriftshelsetjenesten vår.

Stillingen er 100 %, ikke turnus og arbeidssted er Indre Kvarøy. Overtid og helgearbeid må regnes med, men kompenseres selvsagt med avspasering/ overtidsbetaling.

Tiltredelse snarest.

Vi gleder oss veldig til å høre fra deg!

RØKTERSTILLING LEDIG

 

Kvar├©y

Kvarøy Fiskeoppdrett holder til på Indre Kvarøy i Lurøy kommune på Helgeland. Vi produserer 7500 tonn atlantisk laks per år. Laksen selges under egen merkevare Kvarøy Arctic til miljø- og helsebevisste kunder i U.S.A.

Vi har også nylig lansert vår norske merkevare Kvarøy Laks til kvalitetsbevisste kunder i Norge.

Helt siden begynnelsen i 1976 har vi hatt fokus på å holde en ansvarlig drift med tanke på fisk, mennesker og miljø. Vi er ansett som kunnskapsrike, ærlige og innovative aktører i næringen, og får med det lov til å bidra til å være med å sette ansvarlig matproduksjon på dagsordenen.

Vi ønsker å bidra til positiv utvikling på heimplassen og i nærmiljøet.

csm_IMG_4107_web-1068x712_bfdd2c86cd
INGENTING SOM PASSER FOR DEG?

Følg med, kanskje er det drømmejobben din som dukker opp neste gang. Abonner på Job Agent i vår karriereportal så får du mail når vi har noe ledig.

Kvar├©y

Kvarøy Fiskeoppdrett er en familiebedrift som holder til på Kvarøy i Lurøy kommune på Helgeland. Vi produserer 7500 tonn atlantisk laks per år. Laksen selges under egen merkevare «Kvarøy Arctic» til miljø- og helsebevisste kunder i U.S.A.

Helt siden begynnelsen i 1976 har vi hatt fokus på å holde en ansvarlig drift med tanke på fisk, mennesker og miljø. Vi er ansett som kunnskapsrike, ærlige og innovative aktører i næringen, og får med det lov til å bidra til å være med å sette ansvarlig matproduksjon på dagsordenen.

Vi tar også et tydelig samfunnsansvar og ønsker å bidra til positiv utvikling på heimplassen og nærmiljøet.

2019_05_03_Bedrift_Kvar├©yFiskeOppdrett_Olvika-1065